از گذشته های دور در ایران، فال و فال گیری بین اقوام مختلف مرسوم بوده، از این رو فال حافظ که رونق شب یلدا و سال نو است گواه بر این مدعاست.
استخاره – استخاره نیز نوعی فال است که مردم با ایمان همیشه هنگام ازدواج یا شراکت و یا دیگر برنامه های مهم زندگی به آن استناد مینموده اند و آن استخاره با قرآن مجید است- هنگام ازدواج چنین رسم بود که داماد به نزد معتمدی می رفت و از او می خواست که برای ازدواج و ساعت ازدواج استخاره نماید- آنان که معتقد به استخاره بودند بدون جواب خوب قرآن، ازدواج نمی نمودند. حتی اگر عروس و یا داماد واجد همه شرایط مطلوب نیز بودند.
استخاره با قرآن مجید رسم و آیین مخصوص به خود را دارد و اینطور نیست که هرکس قرآن را بگشاید و آن صفحه را نگاه نماید خوب یا بد و یا متوسط را بخواند، جواب را یافته است. به یاد دارم پدرم این گونه با قرآن استخاره می نمودند. ابتدا، ایشان دو رکعت نماز حاجت به جا می آوردند. و به حالت پیشانی بر مهر حال خود را بر پروردگار عرضه می داشتند. آنگاه قرآن را سه بار می گشودند. اگر دو بار خوب یک بار بد می آمد، مجددا دو رکعت نماز حاجت می خواندند و دوباره، سه بار قرآن را می گشودند. و این کار را آنقدر ادامه می دادند تا هر سه بار خوب و یا متوسط و یا بد می آمد. و به این ترتیب جواب خود را از حضرت حق دریافت می داشتند.
فال گوش – فال گوشی ایستادن یکی از رسوم ما ایرانیان به هنگام چهارشنبه سوری است بدین ترتیب که شخص نیت می کرد و آنگاه در گوشه ای پنهان می شد و اولین گفت و گویی را که می شنید به فال نیک و یا بد می گرفت. فال گوشی خاص دختران و پسران دم بخت نیست و هرکس می تواند نیت کرده و این نوع فال را بیازماید. دوستی تعریف می کرد که در جوانی در یک چهارشنبه سوری در گوشه ای ایستادم و نیت کردم که آیا امسال بخت من گشوده خواهد شد؛ از قضا دو رهگذر زن از آنجا می گذشتند. یکی از آنها به دیگری گفت، نمیدانی چه پرده های قشنگی خریده ام آن هم با قیمت عالی، واقعا که شانس خوبی آوردم. همان سال او ازدواج می نماید ازدواجی که پس از سالها از آن خرسند بود. پس یادتان باشد که همواره حرف های زیبا و دوست داشتنی بزنید شاید فال گوشی به کنجی ایستاده باشد و به حرف شما دل خوش نموده باشد.
صبر انداختن – نوع دیگر فال گیری صبر انداختن است که در بین ما متداول است. بدین معنا که اگر بخواهیم به قصد انجام کاری از منزل خارج شویم کمی مکث می کنیم. اگر خود ما و یا کسی عطسه نماید آن را به معنای صبر کن تفسیر می کنیم. اگر هم دو عطسه آمد آن را به معنای عجله کن تفسیر می نماییم. به هر شکل هنگام آمدن عطسه یا صبر ما به همدیگر عافیت باش می گوییم. معتقدان به عطسه معمولا با سه صلوات محمدی (س) توکل بر روح مقدس نبی اکرم (ص) می نمایند و به راه می افتند و اعتقاد دارند که این سه صلوات ایشان را از هر خطری نجات خواهد داد.
گفت – نوع دیگر استخاره با فال برای ما ایرانیان «گفت» است. اگر هنگامی که قصد کاری و یا عملی را داریم، مثلا به هنگام بیرون رفتن از خانه کسی می گفت «برای چه میخواهی بروی بمان و فلان کار واجب تر است» کسانی که به گفت، اعتقاد دارند، نمی روند و می گویند این گونه از غیب عالم پیغام رسیده که نرو و او اطاعت اعتقاد خود می کرد و نمی رفت و یا بلعکس آن. بلعکس آن نیز به مفهوم حالا وقت این کار است عقیدهای محکم در بین ما می باشند.
یک حکایت- روزگاری مردی دست به هر کاری میزد ولی موفق نمی شد و مرتب بد می آورد، پس ناامید دست از کار و کاسبی کشید و خانه نشین شد، مدتی گذشت تا روزی که زن آن مرد به زیرزمین خانه می رود تا شیشه آب قوره بیاورد، در آنجا شیشه از دست زن به زمین می افتد ولی نمیشکند اوچون از پله های زیرزمین بالا می آید در حیاط خانه نیز دوباره شیشه از دست زن می افتد و باز نمی شکند با تعجب به اتاق می آید و برای شوهر خود تعریف می کند و می گوید که اکنون اتفاق غریبی افتاده است. مرد با شنیدن آن سخن می فهمد که ماه او از عقرب بیرون آمده است، او بعد از آن واقعه دست به زانوی خود می گیرد و یا علی گویان به سر کار خود می رود و موفق هم می شود.
در واقع برای آنکه کاری درست شود سه چیز بایستی آماده باشد، اول را سرشار از امید، دوم جسم سرشار از توان و سوم زمان مناسب. این مرد در حقیقت به دنبال سه نشانه در وجود خود می گشت که یافت.
مادرم هر وقت تفاله چوب مانندی به صورت عمودی و یا ایستاده در چای می دید می گفت امروز میهمان داریم و اگر چوب بلند بود می گفت میهمان قدبلند است و اگر چوب بلند نبود او در میان آشنایان کوتاه قد می گشت و اگر قبل از نوشیدن چای تفاله به ته استکان می نشست می گفت میهمان از آمدن به اینجا پشیمان شد. آیا شما هم به این نوع فال اعتقاد دارید؟

پیش نیازهای فال قهوه
فال قدم – بعضیها نیز اعتقاد دارند (سالی که نکوست از بهارش پیداست). این دسته از هم وطنان هنگام عید نوروز قدم اولین مهمان را به فال نیک و یا بد می گرفتند. برخی از مردم از ترس آنکه مبادا اولین مهمان خوش قدم نباشد یکی از فرزندان خوش روزی خود را قبل از ساعت تحویل بیرون می فرستادند تا بعد از ساعت تحویل سال نو زنگ در را به صدا در آورد و قدم مبارک را به خانه بیاورد و بدین ترتیب او با خود شگون و برکت و شادی به همراه می آورد.
به هرحال تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها، چه بخواهیم و چه نخواهیم قسمتی از افکار ما در شبانه روز به همین امیدواریها خوش و دلگرم است تا با حرارت بیشتری سعی و تلاش نماییم.
نوع علمی فال «اگر بتوانیم فال بر آن نام گذاریم»، لکه خوانی یا جوهرخوانی در علم روانشناسی است که روانکاو اوراقی را که لکه های جوهر بر آنها بسته دست بیمار میدهد و بیمار بایستی بلافاصله و بدون مکث احساس و با دیدگاه خود را درباره آنچه در تصویر جوهری دیده است را بیان دارد.
روانکاو با بررسی گفته های بیمار یک جمع بندی کلی می نماید و به روحیات درونی او واقف می گردد.
آیا می توان اشکال درون فنجان چای و یا قهوه را از طریق فال قهوه تلفنی با لکه های جوهر روی کاغذ مقایسه نمود؟
فال گو بایستی شخصی با افکار مثبت و از نظر روحی فردی سالم باشد تا بتواند آنچه را که می بیند (درست ببیند) و آنچه را می خواند درست بخواند تا آنچه می گوید (درست گفته) باشد.
با کمال تأسف بعضی از فالگیرها را دیده ام که به خود ژست می گیرند و سر می جنبانند و با گفتن «وای وای» با این چه فنجانی است و «یا دلت گرفته» و یا متأسفانه گفتن، فال را شروع می کنند. این اشخاص باید بدانند که با این کار فقط دست خود را رو می کنند که از فال و فال گیری هیچ اطلاعی ندارند. در واقع این گفتار و حرکاتشان بیانگر آنست که «مرا نگاه کنید کارم کلک پول است». فال گو در درجه اول باید بداند کسی که برای گرفتن فال به فالگو مراجعه می کند، در واقع در مقابل پول خود ناخودآگاه از فال گو، طلب شجاعت و دلگرمی دارد تا او را به آینده امیدوار نماید. نه آنکه دلسرد و نامید سازد و غمگین روانه اش سازد. اگر در انتهای فال گیری چشمهای فال گیرنده برق شادی و امیدواری نگرفته باشد، بدانید که سر خود را کلاه گذاشته اید زیرا آنچه برای او خواسته اید دیر یا زود در اقبال شما خواهد نشست زیرا هر عملی را عکس العملی است و هر طنینی را بازتابی است.
آیا می دانید که «از کوزه همان برون تراود که در اوست»
آیا میدانید که «در درگاه الهی دل شکسته می خزند و بس»
آیا می دانید که «کوزه گر از کوزه شکسته آب می خورد»
آیا میدانید که «چاه مکن بهر کسی، اول خودت دوم کسی»
آیا میدانید که «چوب خدا صدا ندارد وقتی بزند دوا ندارد»
پس این شعار را در سرلوحه افکار و اندیشه خود قرار دهید:
«هر چه برای دیگران بخواهم برای خود خواسته ام»
قدیمیها چه خوش گفته اند که یک سوزن به خود بزن، اگر خوب بود یک جوالدوز به دیگری. اگر این فال گویان شما، به جای فال گیرنده ها باشند، آیا همین انتظار را از فال گوی دیگر ندارند؟ ناظر تعالی بر همه چیز دانا و بیناست اوست که آینده را می سازد، وظیفه شما فال نیک زدن است و بس. مابقی کار در دست حق اعلا می باشد.
اگر به هنگام آسایش و شادی شکر حق گفتی به هنگام سختی نیز دلت امیدوار به ذات مقدس الهی خواهد بود و انسان امیدوار به خدا، ناامید نخواهد شد زیرا دلش راه کمال را می شناسد.
برای رزرو فال قهوه تلفنی با ما تماس بگیرید.